Senior Webudvikler med Teamleder Potentiale

Odense, Danmark

Jobbet

ForeFlight er et ledende amerikansk firma indenfor pilot applikationer, der lever og ånder for at bygge fantastiske apps til. Vi leder efter en skarp, selvstændig og erfaren webudvikler, som vil være med til at bygge nye webapplikationer fra bunden, og på sigt stå i spidsen for vores webudviklingsteam. Vi er en ung og energisk virksomhed, hvor software altid er hovedfokus, og vores motto er ”Talk is cheap, show me the code”.

Personen vi leder efter har erfaring med udvikling af Angular baserede web applikationer, gerne med en Microsoft back-end. Har du erfaring med hosting af webapplikationer i cloud miljøer, eksempelvis Windows Azure, er det et plus.

Som senior webudvikler får du en ledende rolle i at opbygge vores nye web applikationer. Vi har kunder i hele verden med høje krav til oppetid, hvorfor kvalitet og stabilitet er kardinalpunkter i vores produkter. Samtidig er vi kendt for vores innovative og cutting-edge produkter, som kræver en hurtig og effektiv udviklingsproces. Som senior webudvikler vil du stå i spidsen for at definere en arkitektur og processor som sikre at vi når disse mål.

Jobbet er placeret i Odense. Hvis du er pilot, eller har et ønske om at blive pilot, er det et plus.

Uddannelse og erfaring

Vi leder efter en person med følgende baggrund;

 • Relevant IT uddannelse på minimum kandidat niveau
 • Minimum 3-5 års relevant job erfaring

Tekniske kompetencer

Du matcher de fleste af følgende tekniske kompetence krav;

 • Javascript/Typescript på ekspert niveau
 • Angular ekspert niveau
 • Erfaring med Bootstrap CSS og HTML5
 • Erfaring med Microsoft Web stack’en, ASP.NET og ASP.NET Web APIs
 • Erfaring med Microsoft Windows Azure eller lignende cloud-baseret infrastruktur

Bonus kompetencer

Ved du noget om nedenstående, er det et ekstra plus.

 • Viden om flyvning / certificeret pilot
 • iOS udvikling
 • Flyveplanlægning / optimering

Personlige kompetencer

Vi lægger vægt på en person der kan genkende sig selv i nedenstående;

 • Lyst til at på sigt fungere som teamlead for et mindre web udviklingsteam
 • Gode samarbejdsevner
 • Struktureret og organiseret
 • Engelsk (mundtligt og skriftligt) på et godt niveau

Hvad kan vi tilbyde?

ForeFlight dyrker innovation og kvalitet, hvilket kommer til udtryk i vores højt respekterede produkter. Fra ende til anden er virksomheden ledet af personer med software baggrund, og software af høj kvalitet er derfor altid en prioritet.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø der har kontorer i smukke omgivelser på havnefronten i Odense. Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kolleger, som konstant udfordrer teknologien, hinanden og sig selv for at levere det ypperste resultat og fantastisk software.

Om ForeFlight, LLC:

ForeFlight udvikler den bedst sælgende iPad og iPhone app til private og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart. Vi har kunder i alle dele af verden, og vores software gør en forskel både i det daglige samt når nøden er størst som under den nylige oversvømmelse i Houston. Vi har været i App Store siden dag 1, og er en af de bedst sælgende apps i App Store. Vi er kendte for vores exceptionelle UX og vores prisvindende software er højt respekteret indenfor hele luftfartsindustrien.


Ansøg

Kunne du tænke dig at komme og hjælpe os med at blive endnu bedre? Så send din ansøgning som PDF vedhæftet karakterer fra den seneste uddannelse. Send ansøgningen til emea-hr@foreflight.com. Venligst skriv i ansøgningen hvor du har set opslaget. Har du spørgsmålet til jobbet, kan du kontakte CTO Henrik Hansen på telefon 53 50 35 35.

Ansøgningsfrist: Løbende – men dog senest 2. April 2018
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdstid: 37 timer om ugen
Arbejdssted: Odense