Webudvikler

Odense, Danmark

Jobbet

ForeFlight er et ledende amerikansk firma indenfor pilot applikationer, der lever og ånder for at bygge fantastiske apps for piloter der gør det sjovt, nemt og sikkert at flyve. Vi leder efter en skarp og dygtig webudvikler, som vil være med til at bygge nye webapplikationer fra bunden. Vi er en ung og energisk virksomhed hvor software altid er i fokus, og vores motto er ”Talk is cheap, show me the code”.

Vi leder efter en person der har erfaring med udvikling af Angular baserede web applikationer, gerne med en Microsoft back-end. Har du erfaring med hosting af webapplikationer i cloud miljøer som eksempelvis Windows Azure er det et plus. 

Som webudvikler vil du indgå i vores nyoprettede webudviklings team. Vi prioriterer at være et effektivt og hurtigt arbejdende team, og at være på forkant med udvikling. Som webudvikler hos os vil du få mulighed for at holde dig up-to-date med nye teknologier. 

Jobbet er placeret i Odense. Hvis du er pilot, eller har et ønske om at blive pilot, eller blot har en anden relevant viden om flyvning / flyveplanlægning, så er det et plus. 

Uddannelse og erfaring

Vi leder efter en person med følgende baggrund;

  • Relevant IT uddannelse på minimum bachelor niveau 
  • Relevant erhvervserfaring er et stort plus, men vi søger også nyuddannede kollegear til vores team

Tekniske kompetencer

Du matcher de fleste af følgende tekniske kompetencer;

  • Javascript/Typescript på højt niveau
  • Angular højt niveau
  • Erfaring med Bootstrap CSS og HTML5
  • Erfaring med Microsoft Web stack’en, ASP.NET og ASP.NET Web APIs
  • Erfaring med Microsoft Windows Azure eller lignende cloud-baseret infrastruktur

Personlige kompetencer

Vi lægger vægt på en person der kan genkende sig selv i nedenstående;

  • Gode samarbejdsevner
  • Struktureret og organiseret
  • Engelsk (mundtligt og skriftligt) på et godt niveau

Hvad kan vi tilbyde?

ForeFlight dyrker innovation og kvalitet, hvilket kommer til udtryk i vores højt respekterede produkter. Fra ende til anden er virksomheden ledet af personer med software baggrund, og software af høj kvalitet er derfor altid en prioritet.

Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø der har kontorer i smukke omgivelser på havnefronten i Odense. Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kolleger, som konstant udfordrer teknologien, hinanden og sig selv for at levere det ypperste resultat og fantastisk software.

Om ForeFlight, LLC:

ForeFlight udvikler den bedst sælgende iPad og iPhone app til private og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart. Vi har kunder i alle dele af verden, og vores software gør en forskel både i det daglige samt når nøden er størst som under den nylige oversvømmelse i Houston. Vi har været i App Store siden dag 1, og er en af de bedst sælgende apps i App Store. Vi er kendte for vores exceptionelle UX og vores prisvindende software er højt respekteret indenfor hele luftfartsindustrien.


Ansøg

Kunne du tænke dig at komme og hjælpe os med at blive endnu bedre? Så send din ansøgning som PDF vedhæftet karakterer fra den seneste uddannelse. Send ansøgningen til emea-hr@foreflight.com. Venligst skriv i ansøgningen hvor du har set opslaget. Har du spørgsmålet til jobbet, kan du kontakte CTO Henrik Hansen på telefon 53 50 35 35.

Ansøgningsfrist: Løbende – men dog senest 2. April 2018
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdstid: 37 timer om ugen
Arbejdssted: Odense